ÚvodŠperkyStříbrné šperky s kamenyPřívěsky stříbro

Turmalín zelený v křišťálu přívěsek stříbro Ag 925 22912

Turmalín zelený v křišťálu přívěsek stříbro Ag 925 22912

Unikátní přívěsek ze zeleného turmalínu s křemenem ve stříbře, jenž potlačuje stres, zlost, strach a negativitu. Okouzlující šperk, ve kterém se jemná zelená barva turmalínu verdelitu, jež přináší hojnost a… více »

Dostupnost:
poslední  1 ks
Doručíme
Doručíme do středy 25. 09.
Kód produktu:
VY1422912NF5
Původní cena:
1 299 Kč
Ušetříte:
390 Kč −30%
Vaše cena:
909 Kč vč. DPH

Nakupte a získejte dopravu za 55 Kč
zobrazit možnosti dopravy

GLS výdejní místoGLS výdejní místo55 Kč
Poukaz - e-mailemzdarma
GLS kurýrní službaGLS kurýrní služba85 Kč
Česká pošta - Balík do BalíkovnyČeská pošta - Balík do Balíkovny70 Kč
Česká pošta - Balíkovna na adresuČeská pošta - Balíkovna na adresu90 Kč
ZásilkovnaZásilkovna75 Kč

Zvolte variantu:

Turmalín zelený v křišťálu přívěsek stříbro Ag 925 22912

Unikátní přívěsek ze zeleného turmalínu s křemenem ve stříbře, jenž potlačuje stres, zlost, strach a negativitu. Okouzlující šperk, ve kterém se jemná zelená barva turmalínu verdelitu, jež přináší hojnost a prosperitu, snoubí se smetanově bílou barvou křemene, jenž dává vyniknout kráse turmalínu. Kámen je doplněn o broušený ametyst, kabošon ametystu a dvě perličky. Křemen má stejné energetické vlastnosti jako křišťál, tedy posiluje účinky kamenů ve své blízkosti, je uiverzálním a mocným kamenem s léčivou energií. Tento přívěsek je obzvláště krásný nejen svým tvarem, ale především svým zpracováním. Ag 925. Kupujete přímo vyobrazený šperk.

Turmalín je jedinečný kámen, nemá nikdy nepříznivý účinek, působí ve prospěch svého majitele a přináší mu radost. Pohlcuje negativní vibrace, odstraňuje stres, zlost, strach, je ochranným šamanským kamenem. Napomáhá pochopení sebe sama i druhých, zvyšuje sebedůvěru, nezávislost a pomáhá získat nadhled nad rozčilujícími situacemi. 

Detailní popis účinků kamene: turmalín

Křišťál ve Feng Shui zajišťuje rozptýlení energie. Je vhodné ho umístit do každého okna, kde bere sluneční světlo a energii a jako přírodní hranol ji rozšiřuje do místnosti. Představuje tak skrytý sluneční svět, teplo, sílu a vitalitu.

Křišťál je nejúčinnější léčivý, universální krystal, jenž silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Vhodný pro meditace a magické účely.

Detailní popis kamene: křišťál

Ametyst je mimořádně mocný kámen s ochrannou sílou. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl. Je kamenem pravé, ryzí lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí.

Detailní popis kamene: ametyst

Související produkty