ÚvodŠperkyStříbrné šperky s kamenyPřívěsky stříbro

Kunzit přívěsek stříbro Ag 925 67507

Kunzit přívěsek stříbro Ag 925 67507

Kunzit přívěsek stříbro Ag 925 67507

Kouzelný přívěsek s kunzitem ve stříbře podporuje soustředění, pomáhá přitahovat lásku. Kunzit je úžasný polodrahokam, jenž tlumí stres a dává svému nositeli klid a ochranu. Kámen je ve výjímečně krásné barvě a kvalitě… více »

Dostupnost:
poslední  1 ks
Doručíme
Doručíme do středy 25. 09.
Kód produktu:
VY1467507NF5
Původní cena:
1 099 Kč
Ušetříte:
330 Kč −30%
Vaše cena:
769 Kč vč. DPH

Nakupte a získejte dopravu za 55 Kč
zobrazit možnosti dopravy

GLS výdejní místoGLS výdejní místo55 Kč
Poukaz - e-mailemzdarma
GLS kurýrní službaGLS kurýrní služba85 Kč
Česká pošta - Balík do BalíkovnyČeská pošta - Balík do Balíkovny70 Kč
Česká pošta - Balíkovna na adresuČeská pošta - Balíkovna na adresu90 Kč
ZásilkovnaZásilkovna75 Kč

Zvolte variantu:

Kunzit přívěsek stříbro Ag 925 67507

Kouzelný přívěsek s kunzitem ve stříbře podporuje soustředění, pomáhá přitahovat lásku. Kunzit je úžasný polodrahokam, jenž tlumí stres a dává svému nositeli klid a ochranu. Kámen je ve výjímečně krásné barvě a kvalitě. Ag 925. Kupujete přímo vyobrazený šperk.

Kunzit je kamenem klidu a vysokých vibrací. Pomáhá svobodně se vyjádřit, pročišťuje staré emoce, zlepšuje náladu v obdobích citových problémů a depresí. Kunzit tiší vztek, nervozitu a strach. Podporuje soustředění, pomáhá přitahovat lásku. Probouzí k činnosti srdeční centrum. Vede k pokoře. Silný ochranný kámen jak pro jednotlivce, tak veškeré okolní prostředí. Rozptyluje vše negativní a chrání auru před nežádoucími energiemi. Rozptyluje připojené entity. Svému majiteli přináší schopnost být soběstačný a chráněný. Pročišťuje od pozůstatků starých citů. Osvobozuje od dávných emocí a léčí zranění srdce. Spojuje rozum s intuicí a inspirací. Kunzit též snižuje stres vyvolávající obavy.

Detailní popis kamene: Kunzit

Související produkty