ÚvodŠperkyStříbrné šperky s kamenyPřívěsky stříbro

Atlantisit přívěsek stříbro Ag 925 52451

Atlantisit přívěsek stříbro Ag 925 52451

Stříbrný přívěsek se vzácným Atlantisitem. Atlantisit je vzácný kámen, který se těží v jediném dole na světě. Nabídka tohoto kamene na trhu je značně omezená. Půvab a krása jeho sytě fialové barvy v zeleném kameni vás… více »

Dostupnost:
poslední  1 ks
Doručíme
Doručíme do středy 05. 06.
Kód produktu:
X252451P
Původní cena:
1 099 Kč
Ušetříte:
330 Kč −30%
Vaše cena:
769 Kč vč. DPH

Nakupte a získejte dopravu za 55 Kč
zobrazit možnosti dopravy

GLS výdejní místo55 Kč
Poukaz - e-mailemzdarma
GLS kurýrní službaGLS kurýrní služba85 Kč
Česká pošta - Balík do rukyČeská pošta - Balík do ruky90 Kč
Česká pošta - Balík do Balíkovny70 Kč
ZásilkovnaZásilkovna75 Kč

Zvolte variantu:

Atlantisit přívěsek stříbro Ag 925 52451

Stříbrný přívěsek se vzácným Atlantisitem. Atlantisit je vzácný kámen, který se těží v jediném dole na světě. Nabídka tohoto kamene na trhu je značně omezená. Půvab a krása jeho sytě fialové barvy v zeleném kameni vás okouzlí na první pohled. Ag 925. Velikost kamene  společně s nevšední a výraznou barevnou kombinací barev činí šperk výjimečným a nepřehlédnutelným. Kupujete přímo vyobrazený šperk. 

Atlantisit, zvaný také Tasmanit nebo Stichtit-Serpentin, je relativně novým objevem ve světě drahých kamenů a minerálů. Je unikátní kombinací barev zahrnujících žluto-zelený serpentin tvořící hmotu (matrix), obsahující v sobě růžovo-fialový stichtit. Atlantisit se vyskytuje pouze na jediném místě na světě na malém kopci zvaném Stichtite Hill v Zeehan v Tasmánii, kde se také výhradně těží. Kromě stichtitu v serpentinu, může Atlantisit obsahovat i chromit a magnetit.

Detailní popis kamene: atlantisit

Více o účincích kamene atlantisit

Související produkty